Stuffs

Idag försov jag mig på morgonen, fett störigt. Sen hade något jävla åbäke blockerat en dörr i tvättstugan så att jag fick en felkod på tvättmaskinen eftersom jag glömde logga in när dörren ändå stod öppen. Löste sig dock tack vare Tobbe som råkat ut för samma fel en gång innan och som dessutom råkade glida in i tvättstugan just då. Det har även dykt upp någon form av trast på min uteplats, den har hängde där i morse och den hängde där fortfarande sist jag kollade. Vet inte om den är skadad eller bara cepe men jag har i alla fall beslutat mig för att kalla den typ Thorleif eller Styrbjörn.

Som om inte det vore nog har jag även fått en riktigt fet bild av Elin idag, spana in den här.

Escalade

Har ju inte varit lika flitig på bilbildsfronten som Elin så
jag tänkte att jag fick ta igen det med en fet Escalade.



Veckan Som Gått

Nu har jag jobbat första veckan på nya jobbet. Funkar klockrent men fortfarande en del acklimatisering kvar, nytt workflow och nya rutiner och så vidare. Även nice som fan med bussarna till Klippish, klockrent soft att sitta där i trekvart på morgonen och bara ösa på med fet musik i MP3-spelaren, skissa på nån piece och zippa apelsinjuice.

Sen i fredags har jag hängt med Jenny och lagat stora mängder mat. Väldigt trevligt som alltid.

Idag har jag inte gjort så mycket, gick upp sent, hakade på Jenny till bussen i eftermiddags och därefter chillat lite med Ant och Katta här hemma hos mig. Har även tagit en Illustratorpaus och gjort ett återbesök i Photoshop för lite typografi adventures.




Bildbevis

Lite bildbevis på hur sjukt effektiv jag varit idag


Ny hylla i badrummet


Ny hylla vid skrivbordet


Två feta pennställ till mina markers


Och satellitfästena, nu saknas bara sladdlisterna

EDC

Har bytt ut allt mitt gamla skräp mot lite softare prylar på sistone.


Samsung Touchwiz (SGH-F480), Troika kortetui och en Zen Stone Plus MP3-spelare

Idag har jag skruvat upp två små hyllor. En vid skrivbordet för typ bläck, färg och pennor och en likadan i badrummet för lite småprylar där. Den i vardagsrummet blev klockren men tyvärr passade den andra inte fullt lika bra i badrummet, skall nog byta ut den mot två mindre (kortare) i glas. I så fall slänger jag upp den andra i vardagsrummet också, typ ovanför den första med plats för ännu mer pennor och markers och ink. Nu kommer snart Tessi hit med en överfet betongborr hon fått av sin morsa, äntligen dags att montera mina högtalarfästen så att jag kan hänga upp mina Yamahasatelliter.

Det är jobbigt att ha blogg

Jag har gjort sjukt mycket på sistone men nu var det så länge sen så jag orkar inte ens försöka komma ihåg allt. Idag har jag däremot köpt My Dog II till Samsung Touchwiz, meckat lite med ett par hyllor jag köpte på IKEA igår samt varit i Klippan och fixat nytt jobb. Nu slipper jag flaskorna och kommer istället jobba med lite väl vald mjukvara från Adobe.

Det fanns inte så mycket snyggt att fota i Klippan men det här är ju faktiskt helt okej.

I like colors better then you



Det har typ inte hänt så mycket på sistone. Inga större projekt på G helt enkelt. Verkar börja lossna lite nu på jobbfronten också, det är fett nice. Inte bara för att inkomst är soft i största allmänhet men nu ser det ut som att man äntligen kan få lite kreativa arbetsuppgifter. Har en del tryckerier och så på gång, monotona maskinoperatörsuppgifter är inte min grej så det känns fett soft. Men men, vi får se hur det artar sig :).

RSS 2.0