UE - Bilder

Det var ganska spontant sist som sagt så det var ont om bra utrustning.
Här kommer dock lite sunkiga mobilbilder från expeditionen




UE

Blev lite hederlig gammal UE häromdan. Började dagen ute på Väla med en mexikansk frulle, lyckades därefter ta mig in samt handla på både Kicks och Carlings utan att få stryk av Tobbe. Därefter införskaffades lite campinggrejor och en bunke nya Uni Posca-pennor vi behöver till vår Gotlandstrip vecka 32.

Efter Väla skulle vi ner i stan till en secret location och hitta en sak. Vi lyckades inte men hittade istället ytterligare en skyddsrumstunnel in i Landborgen, vi var väldigt dåligt utrustade för grottkrypning så efter upptäckten drog vi ner en sväng till Naturkompaniet och införskaffade varsin riktigt fet LED-lampa innan vi gav oss på att se efter vad som fanns i tunneln. Inne i berget hittades ett par mindre tomma rum och lite gammal bråte men det var helt klart värt att smyga runt där trots avsaknad av intressanta saker att se.

Efter grottsmygandet tog vi oss upp till ytan igen och gav oss på att utforska lite mer eller mindre bebodda lägerplatser i de centrala delarna av stan. Efter att ha grävt sig igenom benproteser och konstiga träaskar i cirka en timme insåg vi att där inte fanns något av intresse, varpå vi släntrade ner mot stan igen och införskaffade lite importerad läsk på Mäster Livs.

Kvällen fortsatte sen med lite solbadande på Husensjö medan vi väntade på att Anton skulle hitta sitt Axis & Allies, ett spel vi snackat om att lira riktigt länge nu. När vi fört spelet i trygghet på Dalhem upptäckte vi dock att regelboken var alldeles för tjock och att pjäserna var alldeles för många för att det skulle vara kul så vi passade på att lära oss Bohnanza i stället. Det är ett sinnessjukt kortspel som går ut på att odla och hustla med bönor.

Och så har det börjat dyka upp lite fler VOODOO's i Helsingborg nu också ;)



Constricted Creativity

Har äntligen hunnit göra färdigt den här bilden till Elin!



Modell (Devious Intentions) = Geek_Stock @ DeviantArt



Helsingborgsfestivalen

Jag, Tobbe, Ralle, Conny och Jens har spenderat hela helgen med att prata med väktare, glassa i solen, klättra på husfasader, smyga in i sjuka parker, smälla upp stickers, inta alkohol och bli antastade av snutar. Perfekt uppvärmning inför en veckas stekande i Visby, bara landa lite nu med några dagars jobb innan vecka 32 sen är man fit for fight igen.


"Thro Up"

Hittade lite feta Rakonelyrics i Bloodwars, tog ut ett par rader
och gjorde en nice bild till! Och nu är det jobb, sucks...



The Grassy Hill

Till Elin




Lite av varje

Man har ändå hunnit med rätt mycket de senaste dagarna, kommit in i en ny Drum n Bass-period, meckat lite stickers och smällt upp lite här och var, det har klättrats på stenar och hittats ännu mer busksprit (Tobbe är uppe i åtminstone ett par liter nu, både Vodka och Absinthe). Jag har även lagt vantarna på drygt 360 st graffetidningar i PDF-format, bland annat Blood Wars, Catfight, Underground Productions och en massa On The Run. Vidare har jag sett Ondskan två gånger på raken, alla sa att den var otäck så jag trodde det skulle vara en skräckfilm, det var det verkligen inte. Istället var det en dramafilm som handlade om ett sär som spöar upp adelsmän på ett internat. Om du vill se en skräckfilm skall du alltså inte se Ondskan (blir inte bättre andra gången heller), se då hellre den där spanska filmen som Elin skriver om.

Elin har jag i övrigt misslyckats med att träffa inte mindre än två gånger den här veckan, skärpning. Snart börjar jag överdesigna den försenade födelsedagspresenten och det vill vi ju gärna undvika :P



Påbörjandet av Phobiapiecen och lite annat meck :P

Shopping Vs Shopping

Om man befinner sig i stan eller ute på Väla eller något liknande med Tobbe kommer man alltid hem med typ hemelektronik, leksaker, sprit och Mountain Dew. Idag var jag dock nere i stan själv eftersom Elin fick ganska tråkiga förhinder i form av AMS och en trafikolycka (som dock inte innefattade just Elin, men ändå). Eftersom Tobbe inte var med passade jag på att köpa saker som man alltså inte kan köpa när man hänger med honom, bl.a. kuddöverdrag, en massa feta (svarta) vinglas och ett nice badskum med kannel och vanilj (som alltså matchar min badolja med samma innehåll). Man får typ tokmycket stryk om man försöker köpa sånt när Tobbe är med, Kicksbruden såg dock fett villig ut när jag langade  kreditkortet och köpte badattiraljer, de har en tendens att göra det. Har man badoljor i ena handen, flashiga vinglas i andra och lite plastkort i munnen så framstår man som en rik, sofistikerad och väldigt len kille. Vilket man självklart också är, eller kanske inte överdrivet rik och inte så speciellt sofistikerad men len så det räcker och blir över.

Man kan dock göra feta saker med Tobbe också, här om dagen försökte vi till exempel stjäla en apa, förvisso utan resultat men ändå, det är tanken som räknas. Vi såg även fjuttiga hajar, rockor och en dödsorm! Som om inte detta vore nog lagade vi en full English breakfast till kvällsmat och öppnade alla förpackningar, inklusive ett av äggen, med en borrmaskin från Black & Decker. Det är ett bra exempel på något som du aldrig har gjort.


Arty Stuff II

Kickin' it up a notch biatches!



RSS 2.0