Fridge Monkey

Idag gick jag upp sent för första gången på fett länge. Gött som fan med lediga fredagar nu framöver och denna gången hade jag verkligen laddat upp genom att diska och städa INNAN jobb i torsdags, det var med andra ord fritt fram att bara slöa idag.  Egentligen var det meningen att jag skulle uträtta lite ärenden och shit eftersom jag inte hinner i veckorna längre men det fick fan vänta.

Har bara snurrat runt i ett jävligt höstigt Hbg idag med The Ant som köpte ett lakan till nån pre-Halloween-födelsedagsgrej han skall på i Åhus i helgisch. Själv hittade jag en liten flummig butik i en gränd längs med Kullagatan, den var så hemlig att jag glömt vad den heter och dörrkarmen var vadderad på insidan eftersom det va så lågt i tak. Fanns en hel del fett där inne och jag gick därifån med en Fridge Monkey för att förvara öl praktiskt men fortfarande med stil. 

Blev senare även en rostfri "tvål" på Åhléns borta på Söderpunkten i Sadr City, fett nice om man känner för att loosa lukten av kräftor och vitlök när man lagat mat. Går ju givetvis minst lika bra att gnida händerna mot något annat rostfritt man kan tänkas ha i köket men hur kul är det? :P

 




CMYK

I går tog vi fram en ny ICC-profil med Konica Minolta på jobb  och undertecknad har därför spenderat hela dagen med att försöka linka spot colors till den. Det gick inte så bra, om någon av er som läser är en fena på digitaltrycksinställningar så tveka inte.

Annars händer det inte så mycket just nu, börjar fundera på en vecka i Åre i vinter med Rocco och grabbarna men just nu är det ganska mycket en dag i taget och det har aldrig varit något problem förr så why not?

Nu är det dags för lite Kvarteret Skatan tror jag bestämt.

Jepp.

Device Central

Snackade med Elin om mobilbakgrunder och annat sånt sweet device shit och efter det fick jag dille på grafik till bärbart. Har styrt upp ett gäng för att testa lite, en är till en polare men resten är bara experiment. Helikoptergrejen är typ halvcolab för jag fick helikoptrarna av DJ Monkeyboy som även ligger bakom en uppsjö amerikanska morale patchar typ 'Pork Eating Crusader' och 'Hadji Don't Surf'. Övriga element är mina, samma gäller de pixelbaserade bakgrunderna. Den blå med markers och den gröna med Junobofärgflaskor består till större delen av bilder jag tog under gårdagen.



 

RSS 2.0