Arty Stuff

Det har sedan en tid varit skrämmande ont om vettiga pennor här hemma så idag gjorde jag slag i saken och införskaffade en del nytt. Jag började med Panduro efter en sen frulle på McDonalds med Los Tobbos, som dagen till ära försovit sig med sju timmar. På Panduro hittade jag en bunte feta blyertspennor, jag skissar inte alltid med blyerts först men när man väl är sugen på det så vill man inte behöva sitta med något crappy kontorsshit och försöka vara kreativ.

Efter Panduro blev det en snurr nere på stan men allt hade fan stängt och det var bara fula människor med Foppatofflor ute så det blev inte speciellt långvarigt där. Efter hemkomsten till Dalhem kände jag att jag behövde fylla på förrådet med färg också så jag passade på att beställa hem 48 markers från Touch. Blev även en del komplement till de i form av Fine Line-, Outline- och Highlightmarkers plus lite guld etc. från Uni Posca.



Tänkte köpa en sån här med för att underlätta eventuella anatomi-
teckningar men de var alldeles för hatiska för min smak så det blev inget.

Hatien Och Tillbaka

Idag har jag och Tobbe varit i Hatien a.k.a Blekinge och levererat livsmedel. Resan började fruktansvärt sjukt jävla tidigt men det var lätt värt det, vi såg bland annat en häst vi ville sno, käkade möglig sallad i Karlskrona och så upperdeckade vi två toaletter nånstans djupt in i Hatien. Vi lyckades även besöka Yog när vi kommit tillbaka in i Älskien a.k.a Skåne och donerade en massa mynt och ett paket äckliga Al Capone i hans tipjar. Det har hänt mer idag men jag vet ju hur känsliga ni är så jag hoppar det, men men, strax efter tre i morse låg man dock och sov i en lastbilshytt utanför ICA's centrallager i Hbg, beat that on Salvia motherfucker! Peace!



Jag vet inte riktigt vad det här är, men vi hittade
det i Karlskrona, tror det är någon form av Muminhus.



Scary Little Girl

Vill ju inte vara sämre än Elin så jag har faktiskt också gjort en scary girl! :)



För er som tycker er känna igen konceptet så kommer det från en kurs med Mark Monciardini. Dock valde jag att använda och utgå från en helt egen bild (creds: rammkittystock @ devart) istället för att bara plocka de filer som följde med kursen så allt är fett med custom made.

Måndag

Idag har jag typ hängt på stan med Tobbe. Bokstavligt talat. Först hittade vi Wolfie på Kullagatan och agerade väktare och käkade Elvisburgare på Ebbas ihop med honom, sen efter det hängde vi på olika platser i stan, en trappavsats utanför Dunkers Kulturhus, värmebänkarna i Norra Hamn, solstolarna på soldäck vid Gröningen. Solstolarna var nog bäst, elskåpet med tapetklister på Kullagatan var helt klart sämst.

Innan det mesta av hängandet stack vi dock till Mäster Livs och köpte på oss rätt ansenliga mängder Cherry Coke och Mountain Dew som vi släpade med oss. Efter det var det dags att dra upp till Dalhem igen och mata Tobbes ormar, jag glömmer vad de heter hela tiden så jag kommer att kalla de för Kroken och Snoken. Det var bara Snoken som käkade upp sina möss, Kroken skonade sina.

Sen fick vi CP-ryck och drog till Maxi och handlade ingredienser till Chili con Carne som vi rörde ihop och käkade upp, väl på Maxi upptäckte jag även Santa Marias nya kryddsortiment, sjukt roliga blandningar och snygga förpackningar. Just det sistnämda är en av mina stora svagheter, snygg design, om bara förpackningen var rätt skulle jag lätt kunna köpa typ bajs för hela lönen.


Ancho-chili, mörkrostade kakaobönor och cassiakanel
respektive bergssalt från Himalaya och havssalt från Hawaii.
Som medlem i Insatsgruppen kan man fan inte krydda käket
med vilket jävla tjänste-hjons-pulver som helst.


The Livingroom

Vaknade lite för tidigt idag så jag har spenderat morgonen med att göra ett kollage av bilder tagna i vardagsrummet.


Mercs III

Var ju ett tag sedan nu men ändå, bättre sent än aldrig. Finns nog mer material någonstans men jag har i alla fall rotat fram lite deluxeposing featuring Lenni och undertecknad.




Long Time No See

Hade ju en blogg också, den blev visst lite bortglömd...

Har ändå inte hänt överdrivet mycket på sistone, mest jobbat och sett till att folk kan dricka vatten från hälsokällan i Ramlösa i sommar. Såå mycket bättre än "hälsokällan" i Bergslagen. Och så vankas det mer jobb nu hela helgen, riktigt mycket också, men men skiter man bara i att äta och sova kan man lätt göra en dryg veckas jobb på bara en helg och man blir dessutom rik på kuppen så what the fuck liksom.

Och så har det varit Mercs III. Mycket lyckat arrangemang, vi sköt på allt och alla och tog 16 krigsfångar och för dig som inte alls förstår vad jag menar nu så handlar det om ett årligt återkommande airsoft/milsim-arrangemang.

Idag har man då varit ledig och jag har spenderat dagen med att sola, sola, handla dricka, sola, äta glass, sola och måla om den gamla M4:an så att den går att gömma i ökensanden.

image44

RSS 2.0