Taittinger

Helt okej helg för en gångs skull. Började på fredagen, hängde med Tessi och hjälpte henne att köpa lite kläder till nått dop, lät inte så kul men det är ju sällan sånna kyrkliga saker. Sen sprang vi på min syrra på Väla, har inte träffat henne på skitlänge så det var roligt. Gjorde något soft sen på kvällen också men jag minns inte vad.

Lördagen bestod mest av en massa meckande, kvällen däremot blev lite fetare. IG drog ut till Wolf i Ängelholm, sprang på Bullseye också. Vi stack till ett par sjukt fattiga ställen men till slut blev det ändå Bahnhof. 5-6 flaskor skumpa, ett par shotkannor, nått helrör, en kortlek fribiljetter, en näve VIP-kort och ett antal öl och märkliga drinkar senare var klockan tre och stället bommade igen. Då hade någon på magiskt vis ordnat en fylletaxi så att man kom hem redan på kvällen, sjukt nice.

Söndagen var också helt okej. Till stor del för att man vaknade och fortfarande var mer än berusad. Bara lök med bl.a. Henke och Rocco, det var också soft. Vi väntade ett tag på nån snubbe som köpte en uniform av Henke och sen drog vi hem en bunke familjepizzor för stålarna, klart bra byte.

På måndagen rotade jag och Tobbe i hans förråd och hittade en sjuk gammal luftpistol från Nazi Tyskland, givetvis direkt upp i hyllan brevid svastikaflaggan, eller kanske inte.. Sen försökte vi ta oss in på Tropikariet också för att pilla på reptiler och hajar och sånt, vi fick häcka på parkeringen först för vi såg ett oroväckande tåg med dagisbarn som var på väg åt samma håll och man orkar fan inte med så många ungar på en gång. De skulle inte dit och  vi förmodar att  det berodde på att skiten hade stängt på just måndagar.

Idag har jag däremot bara jobbat och hämtat ut 15 konstiga lampor på posten, det är alltid roligt att själv behöva gå och hämta ut paket som har stora klistermärken där det står "Utkörning/leverans till mottagare".


image43

Elin

Idag fyller då Elin 23 år, grattis!

image42

It's A Benz

Idag har jag jobbat. Kom hem för ett par timmar sen. Suttit och meckat i Photoshop. Snackade lite med Eva. Jag ångrar lite att jag skaffade en blogg, sjukt jobbigt. Det blev ett självporträtt. Peace.

image40


Rubrik?

Haft en sjukt sugig vecka. Började rätt bra men sen började folk balla ur helt, typ inte gått att få tag i någon, knappt nu under helgen ens. Det är rätt mycket nu som är drygt faktiskt, rätt skönt att komma in i en ny jobbperiod så man kan fokusera på det i ett par veckor.

image39


RSS 2.0