Saker du borde köpa

Hotchocmilk. Pellets bestående av 100% belgisk chocklad som blandas med varm mjölk och blir sjukt god drickchoklad utan pulver och skit. Säljs i 5.29oz-plåtburkar (150 g) för 45 spänn på bl.a. Mäster Livs i Helsingborg.

Hexbugs. 60 mm långa robotinsekter med sex ben och känselspröt, knallar omkring på bord och golv och byter riktning om den stöter på hinder eller fångar upp höga ljud. Finns för en hundring på Teknikmagasinet.

King Size. Gatukonstnären Adams från Stockholm bygger ett gäng skitstora flowpens som han ger bort till några av de främsta bombarna i världen, hans bok King Size består mest av bilder på pennornas delar och när mottagarna bombar med de men utöver detta har även Joe Austin, Andreas Berg och Craig Castleman bidragit med varsin text om tags. Varje bok i den blygsamma upplagan på 3000 ex är unik eftersom alla pärmar är tillverkade av amerikanska pappkartonger och vävtejp. Finns för 125 spänn på Highlights.nu.

Dionaea Muscipula. Även känd som Venus Fly Trap eller köttätande växt. Jag ville alltid ha en när jag var liten, sen visade det sig att de sög och egentligen var jävligt tradiga växter men så kom jag på att det kunde va rätt soft att odla en i alla fall. Finns för typ 60 spänn på Teknikmagasinet och levereras med minikruka, en helt sjuk komposttablett och en påse frön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0