Människans Natur

Gårdagen började med att jag vaknade vid kanske 9-tiden. Snackade med Eva och vi kom fram till att lunch lät bra och träffades därför nere på Haket som relativt nyligen bytt ägare och fått en väldigt guldfärgad interiör, det var min tur att bjuda och två portioner grillat kött och lite skitsnack senare skiljdes vi åt eftersom Eva skulle göra något. Jag passade på att shoppa loss lite på Kicks och kolla om det hänt något i färgsortimentet på No Boundaries men det hade det tyvärr inte.

Därefter var det dags att ta sig ner till Knutpunkten och möta upp Jenny, hon hade förberett sig för värsta beachsessionen men det var riktigt kallt och jobbigt så vi la ner det projektet och gick och käkade glass. Halvvägs in i glassarna kom vi på att det ju var riktigt kallt och jobbigt ute (som sagt) så vi slängde det som var kvar och gick in på Dunkers istället. På Dunkers blev det tre utställningar, Plastic Fantastic, Människans Natur och I Allas Ögon. Blev lite besviken på plastgrejen, trodde den skulle vara större, Människans Natur däremot ägde rätt rejält. Mycket stora kontraster, en utsirad liten minisarkofag som daterades till det gamla Egypten i samma monter som ett par slitna dödskallesvettband från Roskilde 2003 och så vidare. Väldigt intressanta prylar, gamla utsirade armborst och musköter samt ett svävande och lysande ägg. Rekomenderas.

Därefter var det dags att säga hej då till Jenny och gitta upp till Dalhem där jag väckte Tobbe. Vi drog till centan och käkade lite och därefter började vi förbereda en filmkväll. Anton dök upp också men i väntan på honom bestämde sig Tobbe för att börja brännmärka sina vänner och det var ju bara jag där så numera har man då ett stort "T" inbränt på armen. Lite som Katlamärket... All makt åt Tengil, vår befriare!

Kommentarer
Postat av: Eva

Var på Haket idag igen. Åt pasta. Stod att det var med sidfläsk men sidfläsket hade omvandlat sig till kyckling... Måttligt gott och lika guldigt som vanligt...

2008-08-19 @ 21:57:02
URL: http://fantasifeber.blogg.se/
Postat av: John

Nu ska du inte gnälla, det är ju fett med kemisk matlagning ju, sidfläsk som ser ut och smakar som kyckling liksom. :P

2008-08-20 @ 13:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0